Verifikoni votën tuaj, ja si mund ta bëni (Dokument)

300

Çdo qytetarë në mënyrë shumë të lehtë mund të verifikojë se a është në listën e 39 mijë votuesve të kontestueshëm në Maqedoni, të cilët nëse nuk verifikohen, do të humbin të drejtën e votës dhe do të shlyhen.

Nga ky numër, shumica janë votues shqiptarë, andaj çdo kush mund të verifikojë se a është apo nuk është në listë.

Më poshtë ndiqni këto rregulla se si mund ta bëni këtë shumë lehtë, për ju dhe miqtë tuaj.

Hyni në faqen e Komisionit Shtetëror Zgjedhor

http://prijava.sec.mk/Glasaci.aspx

dhe kur të ju del lista, shënoni emrin apo ndonjë të dhënë të juaj dhe të afërmve tuaj:

lista kontestuese

Comments