Veseli e Majko flasin për bashkëpunim mes dy parlamenteve

250
Veseli e Majko flasin për bashkëpunim mes dy parlamenteve

Moebel THEMA

veseli-620x330Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka takuar ish-kryeministrin e Shqipërisë, Pandeli Majko, sot deputet i Partisë Socialiste të Shqipërisë.

Veseli ka thënë se duhet të thellohet bashkëpunimi, transmeton Koha.net.

“Republika e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë duhet të vazhdojnë ta thellojnë edhe më tutje bashkëpunimin vëllazëror dhe shkëmbimin e përvojave të ndërsjella”, ka shkruar Veseli.

Ai më tej ka shkruar edhe për hapësirat e reja që mund të shfrytëzohen për diplomacinë parlamentare.

“Me mikun tim të vjetër, ish-kryeministrin Pandeli Majko biseduam për fuqizimin e bashkëpunimit mes Parlamenteve tona si dhe hapësirat e reja që mund të shfrytëzohen në kuadër të diplomacisë parlamentare”, ka përfunduar Veseli.

Comments