VIDEO/ Dy të rinj përballen me një elefant në rrugë, shikoni çfarë u ndodh!

168

 

Screenshot_7

Takim i rrezikshëm në Indi. Dy të rinj janë detyruar të zbresin nga motorri dhe t’ia mbathin në këmbë, pasi një elefant i nevrikosur  u ishte vënë mbrapa.

Ata lanë motorrin në tokë dhe nisën të vrapojnë të tmerruar.

 

Comments