Po krijohet një përshtypje e gabuar në opinionin publik se feja Islame po largohet çdo ditë e më shumë nga civilizimi botëror, kryesisht tek ata persona që nuk kanë njohuri shumë mbi fetë monoteiste aq më tepër të kenë lexuar disa rreshta nga Kurani.

Një kontribut të madh, në krijimin e kësaj përshtypje, kryesisht tek shqiptarët e kanë dhënë edhe disa hoxhallarë nga Kosova. Pak ditë më parë, një Hoxhë bënte me dije se femrat që heqin vetullat janë të pandershme.

Sot një video tjetër, me protagonist hoxhën Shefqet Krasniqi, bën me dije se deti është një prej harameve (mëkateve) më të mëdha për muslimanët dhe, ato femra që shkojnë në plazh konsiderohen prostituta.

Për më tepër, shikoni videon e mëposhtme: