VIDEO/ Penalltia më e gjatë në histori që çuditi botën, nuk do ta besoni çfarë ka ndodhur

432

VIDEO/ Penalltia më e gjatë në histori që çuditi botën, nuk do ta besoni çfarë ka ndodhur

 

Çudirat në futboll janë të shumta por si ky rast nuk kishte ndodhur ndonjëherë. Në Lojërat Olimpike të vitit 2004 që u mbajtën në Athinë është realizuar penalltia më e gjatë që është gjuajtur ndonjëherë.

Gjyqtari kryesor në një ndeshje olimpike futbolli e ka kthyer dhe rikthyer 6 herë gjuajtjen nga penalltia.

Moebel THEMA

Pas gjuajtjes së gjatë ai e ka akorduar gol. Nuk dihet ende arsyeja pse e anulonte gjuajtjen nga pika e bardhë.

Shiko videon

Comments