Video për Kosovën që po çmend serbët në internet (Video)

128

Video për Kosovën që po çmend serbët në internet (Video)

Dy video me të njëjtin emër, Kosovo. Janë këto dy video për të cilat serbët dhe shqiptarët grinden dhe shahen vazhdimisht.

Videot janë bërë me fotografi dhe shkrime. Ju ftojmë t’i shikoni….

Comments