Zaev: Nëse Kushtetuesja e shfuqizon Prokurorinë Speciale, atëherë do të ketë tërmet më të madh se ky i fundit

128

Image result

Moebel THEMA

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në intervistën për tv portalin Nova ka theksuar se nëse Gjykata Kushtetuese e shfuqizon Prokurorinë Publike Speciale, atëherë do të ndodhë tërmet i vërtetë, që do të nxjerrë 200 mijë njerëz të dalin në rrugë.

Ndiqeni në gjuhën maqedonase intervistën e plotë, ku ai ka folur për zgjedhjet e 11 dhjetor, raportet me partitë shqiptare dhe çështje tjera.

 

Comments