Zv/presidenti i SHBA vizitë në Kosovë me 17 gusht

197

 

joe biden

Zëvendëspresidenti amerikan Joe Biden do të vizitojë Kosovën më 17 gusht.

Gjatë qëndrimit të tij në vendin tonë, Biden do të takohet me krerët kryesorë politikë në vend.

Ai pritet të japë mbështetjen pa rezerva të administratës së Presidentit Barack Obama për pavarësinë dhe shtetësinë e Kosovës.

Biden është njëri prej përkrahësve më të mëdhenj të Kosovës, dhe në respekt të tij, së fundi qeveria e Kosovës e ka emëruar një rrugë me emrin e djalit të tij të ndjerë, Boe Biden. /KTV

Comments