Zyrtare: Lladrovci e Xhemajlaj shkojnë në balotazh për Drenasin

206

zgjedhje-drenas

Ramiz Lladrovci i PDK-së dhe Isa Xhemajlaj i Nismës për Kosovën do të jenë përball edhe njëherë në balotazhin për kryetar të Drenasit.

PDK-ja ka ndërruar traditën e fitoreve në këtë qytet të Drenicës, kur arrinte të fitonte që në raundin e parë të zgjedhjeve. Për herë të parë Drenasi do të shkojë në raundin e dytë të votimeve.

Comments