ZYRTARE: Pesëshja e LSDM-së hyn në qeverinë teknike

330
ZYRTARE: Pesëshja e LSDM-së hyn në qeverinë teknike

Këshilli qendror i LSDM-së njëzëri ka pranuar propozimet e udhëheqësisë dhe Këshillit ekzekutiv për kandidatët për ministra dhe zv/ministra plotësues në përbërjen e qeverisë teknike për organizimin e zgjedhjeve.

Si që paralajmëroi Aktuale.mk, ata janë Oliver Spasovski, kandidat për ministër në polici, Frosina Remenski në Ministrinë për punë dhe politikë sociale, Kire Naumov kandidat për zv/ministër në Financa, Alekasandër Kiracovski kandidat për ministër plotësues për Shoqëri informatike dhe Lupço Nikollovski kandidat për ministër plotësues në Bujqësi.

Comments