10 hedhje më qesharake në pishinë (FOTO)

287

funny_midair_poses_above_the_pool_640_09-s640x414-207180

Shikoni! Kur hidheni në pishinë gjatë verës nuk është e thënë që do të merrni ndonjë medalje ari. Prandaj lijeni mënjanë maninë për t’u dukur, sikur me hedhjet e juaja do t’i bëni përshtypje të tjerëve. Merreni shtruar. Në fakt është thjesht një hedhje, madje duhet të kini kujdes që mos të lini nam të keq kur hedhja nuk shkon ashtu siç duhet. Duhet të keni parasysh 2 gjëra:

1) mos godisni trampolinën, dhe 2) të siguroheni që askush nuk po ju filmon.

funny-swimming-ouch-W630 12816

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

diving fail gifs

Comments