Sot në orën 10:30, ka ndodhur një aksident i tmerrshëm në kalimin malor mes Makendoski Brodit dhe Prilepit, pranë zonës Barbaras.

Siç shkruan mediat maqedonase duke u thirrur nga burimet e dëshmitarëve okularë, kamioni ka goditur një shkëmb dhe ra në rrugë, transmeton TetovaSot.

Si pasojë e këtij aksidenti të tmerrshëm, thuhet se shoferi dhe pasagjeri ka vdekur në vend.

Nuk ende konfirmim zyrtar nga ana e policisë së Prilepit, dhe as nga spitali.