Aksion si në filma i policisë maqedonase për të arrestuar një shqiptar

302
policia6

 Në lagjen Mllaki në Gostivar të shtunën është nxënë i dyshuari që ka kryer shitjen e marihuanës.

Ai ka ikur gjatë tentimit për t`u kontrolluar. Në aksionin policor, pas gjysmë ore, është arrestuar njëzet e tetë vjeçari nënshtetas i Republikës së Shqipërisë me vendbanim në Dobri Doll, informuan nga Prokuroria Themelore Publike në Gostivar.

“Me urdhër të prokurorit publik nga Prokuroria Themelore Publike në Gostivar është kryer kontroll në shtëpinë ku ka jetuar i dyshuari ku është gjetur drogë në sasi të përgjithshme prej 3 884,2 gram. Prokuroria ka nisur një procedurë kundër të dyshuarit për kryerjen e veprës penale, lëshimin në përdorim të mjeteve narkotike nga neni 215 nga Kodi Penal. Njëherit është caktuar edhe një Propozim për përcaktimin e masës së paraburgimit për personin e dyshuar duke e pasur parasysh se janë plotësuar bazat ligjore për këtë gjë, shkruan Gazeta Lajm.

Gjykata Themelore në Gostivar me vendim e ka pranuar propozimin e prokurorisë dhe të dyshuarit ia ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditëve”, thuhet në njoftim.

Comments