Aktakuzë kundër Lutfi Hazirit

178
foto-kushtrim-ternava-lutfi-haziri5

Moebel THEMA

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore të Gjilanit, kundër  të pandehurit L.H., për shkak se ka kryer veprën penale, keqpërdorimi i pozitës apo autoritet zyrtar nga neni  422 paragrafi 1 lidhur me paragrafin 2 nënparagrafin  2.2  dhe 2.4 të KPK-së.

Comments