Ali Ahmeti sonte bashkëbisedon me struganët

179

Bashkimi Demokrtik për Integrim, sonte në Hotelin Drini (Salla e Kongreseve) në Strug me fillim në ora 18.00, do të organizojë takim me banorët e Komunës së Srugës.

Shefi shtbit zgjedhor dhe kandidatët e propozuar për deputetë do ta shpalosin programin e BDI-së para struganëve.

Në takim pritet të marrë pjesë edhe Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti.

Comments