Ali Ahmeti zbret në Hasanbeg

249

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti dje ka zbritur në Hasanbeg ku ka vizituar familjet e viktimave.

Këtë vizit në Hasanebg Ahmeti e ka bërë pas takimit me Këshilltarin e Obamës në Ambasadën Amerikane Shkup, ku  ju ka shprehur ngushëllime familjeve të viktimave nga vërshimet katastrofale.

Siç mëson portali TetovaSot nga një banor i Hasanbegut, Ahmeti ishte në Hasanbeg te familja ime shprehu ngushllime por nuk kishte as kamera.

Ndryshe, që nga dita e parë e vërshimeve, Ali Ahmeti ka udhëzuar të gjitha degët e tia partiake që të mobilizojnë strukturat e BDI-së dhe t’ju dalin në ndihmë bankoëve çdo ditë bashkë me ministrat, deputetët dhe kryetarët e komunave.

Comments