Banorët e Hasanbegut dhe Haraçinës gjenden në rrezik nga sëmundjet infektive

135
Banorët e Hasanbegut dhe Haraçinës gjenden në rrezik nga sëmundjet infektive

Moebel THEMA

Banorët e Hasanbegut, Haraçinës dhe vendeve tjera të prekura nga përmbytjet e fundit, rrezikohen të sëmuhen nga sëmundjet infektuese, verdhëza (hepatid), zgjebja dhe sëmundje tjera infektuese.

Kështu njofton Televizioni maqedonas NOVA i cili raporton se kërcënim serioz për banorët e prekur nga përmbytjet paraqesin sëmundjet infektive të cilët mund të përcjellen nga ushqimi dhe uji ndotur.

Comments