BDI, tubim në Semenishtë dhe Çajlanë (FOTO)

334
BDI, tubim në Semenishtë dhe Çajlanë (FOTO)

BDI e Sarajit ka mbajtur tubim në Semenishtë-Çajlanë që është njëherësh vendlindja e kandidates per deputet nga radhet e BDI-së në njësinë zgjedhore 1, znj.Lirije Elmazi Rexhepi.

222

Comments