BE solidarizohet me Turqinë pas sulmit terrorist në Gaziantep

202

Moebel THEMA

Bashkimi Evropian ka shprehur solidarizimin me Turqinë pas sulmit terrorist në një dasmë në Gaziantep ku mbetën të vrarë 50 persona dhe rreth 100 të tjerë u plagosen.
Comments