Ambasadori i SHBA-ve, Greg Delawie ka reaguar pas sulmit në Kuvendin e Kosovës. Ai është shprehur se është i shokuar pas sulmit ndaj legjislativit.

Përmes një statusi në Twitter, ka thënë se akte të tilla janë të papranueshme.

“I shokuar me sulmin në Kuvendin e Kosovës. Dhuna dhe gjuha e cila nxitë dhunën janë të papranueshme në demokraci”, ka shkruar Delawie. /Telegrafi/

Shocked by attack on ‘s parliament. Violence and language that fuels violence are unacceptable in democracies.