Dëshmi tronditëse të shkatërrimit të Amatrices nga tërmeti (fotot)

375

Qyteza që nuk është më. Ja pamjet e Amatrices para e pas tërmetit shkatërrues, që la së paku 38 viktima dhe 150 persona të zhdukur nën rrënoja.

94

77

319

Comments