Edhe 45 minuta dhe Shkëndija kualifikohet

246

Moebel THEMA

Me një lojë të vëmendshme dhe me një portier ndër më të mirët në Maqedoni pa përjashtuar gjithë skuadrën, të paktën Shkëndija pjesën e parë është e kualifikuar për më tej.E ndajnë edhe 45 minuta të tjera për të bërë thuajse të paimagjinueshmen , më saktë të pamundurën- kualifikimin , aq më tepër kur më pas i mbetet vetëm edhe një kundërshtarë për të synuar hyrjen në grupe në UEFA LEAGUE ,atje ku e presin të mëdhenjtë e futbollit./Faktiditor/

Comments