Edhe Studeniçani në rrezik nga vërshimet (FOTO)

225

batinca_wm

Moebel THEMA

Reshjet e rrëmbyeshme të shiut që kanë përfshirë Shkupin dhe rrethinën, sot kanë vërshuar fshatra të Studeniçanit. Kjo foto që ju sjellë Gazeta Lajm është shkrepur para disa çasteve në fshatin Batincë të kësaj komune. Në Shkup dhe rrethinë, si dhe në pjesën më të madhe të Maqedonisë po vazhdojnë reshjet e shiut, që te banorët e shumë vendbanimeve kanë kthyer frikën nga përsëritja e mundshme e vërshimeve tragjike të 6 gushtit që morën mbi 20 viktima në Hasanbeg, Stajkovc e Creshovë.

batinca_wm

Comments