Elvis Naçi

Teologu i njohur Elvis Naçi, i cili mban postin e Drejtorit të Thirrjes Islame në Komunitetin Mysliman Shqiptar, është shndërruar në një fenomen në rrjetet sociale. Postimet e hoxhes së nderuar pëlqehen dhe shpërndahen nga dhjetera mijera ndjekës duke e shnderruar faqen e tij një ndër me aktivet në trevat shqiptare.

Postimet e tij shihen nga qindra mijëra njerëz, ndersa pjesa dërrmuese e ndjekesve të tij janë të rinjë

Kohë më parë Elvis Naçi ndërmorri një tur në të gjitha trevat shqiptare, Kosovë, Preshevë e Maqedoni ku nxorri ne pah edhe anën e tij patriotike, ndersa u prit nga mijëra shqiptare në këto vend.