Familjen Salihu përmbytjet e lanë pa kulm mbi kokë (VIDEO)

116

Moebel THEMA

Vërshimet e shkaktuara dy muaj më parë si dhe tërmeti kanë bërë që shumë familje të mos mund të kthehen në shtëpitë e tyre tani më të shkatërruara apo të pa banueshme.

Një hall të këtillë ka edhe familja Salihu e cila gjen strehim te secili bemires qu ua hap derën.

Ata kërkojnë ndihmë nga njerëz human të ndërtojnë një shtëpi të vogël sa për të future kokën dhe për të kaluar dimrin, sepse siç thonë institucionet ende nuk kanë ndërhyrë për tua zgjidhur hallin.

Ndërkohë nga Komisioni për vlerësimin e dëmëve kanë konstatuar se shtëpia është e banueshme dhe nuk ka nevojë për kompensimin e dëmeve. (Farije Dauti – Bakiu)

Për të ndjekur video materialin dhe hallet e familjes Salihu, ju lutemi klikoni në linkun në vijim:http://al.play.mrt.com.mk/play/2593

Comments