Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, në 19-vjetorin e rënies së dëshmorit Adrian Krasniqi e ka kujtuar atë, duke thënë se ishte një luftëtari i madh për lirinë e atdheut.

Postimi i Haradinajt në Facebook:

“Në përvjetorin 19-të të Adrian Krasniqit, një luftëtari të madh për lirinë e Atdheut! Sa e madhe ka qenë sakrifica e tij dhe e shumë djemve si ai! Prandaj dhe obligimi ynë për ta jetësuar idealin e tyre, nuk është zgjedhje por përcaktim!
RH”, ka shkruar ai në facebook.