Hisni Shaqiri në” Rruga drejt”: Ndarja e Maqedonisë e dhimbshme edhe për shqiptarët edhe për maqedonasit

161

Image result for Hisni Shaqiri
Politikani dhe atdhetari Hisni Shaqiri gjithashtu ka thënë se nëse ndodhe që të bëhet ndarja e Maqedonisë atëherë shqiptarët nuk do të lëshojnë pe për Shkupin dhe Kumanovën.Ai këto komente i bëri në këtë emision ku po debatohet për cështjen e dygjuhësisë./Faktiditor/.

Comments