Hotel Koshare hap vende pune per te gjithe te interesuarit

21,216

Ju njoftojme qe Hotel Koshare hap vende pune per te gjithe te interesuarit ne degen e gastronomise.
Te gjithe ata qe kane talent dhe deshirojne te perforcojne profesionin, por edhe ata qe kan pervoje pune, ftohen te aplikojne ne keto pozita:

-Kuzhinier/e
-Ndihmes Kuzhinier/e
-Kamarier/e

*Transporti Gjakove-Koshare organizohet nga Hotel Koshare

Per detaje ne lidhje me punen, ju lutem na njoftoni ne e-mail: hotelkoshare@gmail.com
Ose ne numrat e telefonit : 044122852; 044676855

Comments