Telekom, Pivara Shkup dhe Makpetrol kerkojne punetore!

1,521

SHA Pivara Shkup ofron mundesi per punesim.Aplikoni ne keto vende: Agjent per kujdes per klientin, Komercialist, Trejd Marketing dhe Shopper Marketing Manager.

Moebel THEMA

SHA Telekomi i Maqedonise Shkup eshte ne kerkim te nje Agjenti ne qendren kontaktuese ne sektorin e sherbimit te klientit.

SHA Makpetrol Shkup eshte ne kerkim te nje kandidati me shkolle te mesme pa pervoje pune ne pozicionin Punetor i thjeshte,

Comments