Italianët tërbohen me Charlie Hebdo: U tall me të vdekurit e tërmetit!

294

Moebel THEMA

dd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tërmeti që goditi Italinë la rreth 300 të vdekur dhe shumë dëshpërim, por revista satirike Charlie Hebdo nuk ka ngurruar të ironizojë edhe me këtë ngjarje tragjike.

Ata kanë bërë një karikaturë që ka tërbuar italianët.

Charli Hebdo paraqet një skicë ku shihen tre persona të gjakosur, me emra të disa pjatave spaghetti mjaft të njohura.

Deri ku mund të shkojë vallë satira?

Comments