Ja çka shkruan gazetari që u sulmua mbrëmë (Foto)

170

Moebel THEMA

Mbrëmë u sulmua gazetari i ”TV Telma” e ky lajm bëri bujë në të gjithë mediat e vendi dhe të rajonit. Gazetari Pavle Belovski u mbështet nga të gjithë kolegët dhe organizatat jo-qeveritare nga vendi.

Pas sulmit Belovski ka shkruar në Facebook duke kërkuar që miqtë të jenë të qetë se ai është mirë.

”E paraqita në polici pasi ai nuk më sulmoi mua por profesionin. Në vendin tim mund të ishin koleget e mia që nuk kanë muskuj. Më vjen keq që jam duke jetuar në një shoqëri ku gazetaria nuk është profesion por provokim.” shkruan në mes tjerash Pavle Belovski.

Sulmin nda Belovski e kanë dënuar shumë organizata dhe ambasada shtetërore.

pavle-belovski

Comments