Ja familja shqiptare pas termetit

257

 


Ja familja shqiptare pas termetit

Kjo është një familje shqiptare, e cila ka mbetur e pastrehë pas tërmetit dramatik në Italinë qendrore ku kanë humbur jetën 38 persona deri më tani dhe dhjetëra të plagosur.

Në foto është një familje shqiptare, e cila fatmirësisht ka mundur të mbijetojë pa marrë plagë nga shembja masive e ndërtesave.

090800510-da7f21b6-4642-4724-b71b-bc1e9fda5f4f

SHPËRNDAJE NË:
Comments