Janeva e nervozuar: Hapeni derën po ju them! (Video)

279

Moebel THEMA

 Image result for katica janeva

Katica Janeva pasi ka nxjerrë nga stacioni policor hetuesin e PSP-së, është drejtuar drejt objektit të MPB-së ku gjendet edhe Drejtoria për Siguri dhe Kundërzbulim.

Janeva dëgjohet duke bërtitur ”Hape derën po ju them. Hape derën”

Në vendin e ngjarjes ka shumë policë, hetues, prokurorë të PSP-së dhe rojet e hyrjes kryesore të MPB-së dhe DSK-së.

Comments