Janeva: Zaevin do ta pyes në gjyq për rastin “Puç”

326
Prokurorja Speciale Publike, Katica Janeva, sot është në ditën e dytë të debatit kuvendor në lidhje me raportin dhe punën e PSP-së për 6 muajt e kaluar.

Lidhur me pyetjet e deputetëve për të akuzuarin Zoran Zaev, i cili është akuzuar në rastin ‘Puç’,Janeva tha se do ta pyesë edhe atë, kur gjykata do ta caktojë seancën, që është më 1 nëntor.

“Nuk kam marrë deklaratë ngaZaev. Do ta pyes të akuzuarinZaevrastin “Puç”, kur gjykata do të caktojë që çështja të gjykohet”, tha Janeva.

Comments