Përveç dy shtetasve të Kosovës të vdekur nga rrëzimi i aeroplanit në Shkup, nga aksidenti kanë vdekur edhe katër italianë, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Emrat e italianëve janë:
-Franchesko Montagnieri,
-Dario Bastasin,
-Luca Dale dhe italiania me emrin Ilaria.

Më herët, Drejtori i Byrosë për siguri publike, Mitko Çavkov ka konfirmuar se në aeroplan kanë qenë 2 shtetas nga Kosova dhe 4 nga Italia. Destinacioni i i tyre ka qenë Prishtina.