Konfirmohet identiteti i personit që dje u gjet i vdekur në Liqenin e Ohrit

193

liqeni oher

Njëzet e katër vjeçari Marko V. nga Shkupi është personi trupi i pajetë i të cilit dje pasdite u gjet në ujërat e Liqenit të Ohrit në afërsi të kampit ushtarak “Shën Naumi”.

Sipas kontrollit të kryer dje rreth orë 16 në ambulancën në Peshtani është treguar se nuk ka lëndime ose gjurmë të dhunës në trup ose në fytyrë. Përndryshime, trupi i të ndjerit rreth orës 14:20 është vërejtur nga ekipi mjekësor nga ambulanca ushtarake e kampit, në ujërat e liqenit rreth 20 metra larg bregut.

Nga ana e tyre kanë ndërmarrë masa për reanimim, pastaj me automjetin mjekësor trupi është dërguar në ambulancën në Peshtani, ku nga mjeku i ambulancës dhe nga Shërbimi i ndihmës urgjente mjekësore është konstatuar vdekja.

Me urdhër të Prokurorit publik gjatë ditës së djeshme trupit të të ndjerit i është bërë obduksion në Mjekësinë gjyqësore pranë Qendrës mjekësore në Manastir për konfirmimin e shkaqeve për vdekje.

Comments