LDK u bën thirrje Policisë dhe Prokurorisë të ndalin parregullsitë në Drenas

122

Moebel THEMA

ldk

Lidhja Demokratike e Kosovës ka kërkuar ng policia e Kosovës që t’i mbikëqyrë vendvotimet në fshatrat Grogovc e Llapnasellë.
LDK përmes një konferencë për media ka akuzuar Partinë Demokratike të Kosovës (PDK), se po i bën presion qytetarëve për votën e tyre.

Sipas këtij subjekti në një sallë votimi qëndrojnë rreth 5-6 persona të PDK-së kurse të tjerë nga kjo parti qëndrojnë në oborr në mënyrë siç thotë LDK-ja të manipulojë më qytetarë.

Comments