LSDM-ja i thotë Gruevskit: Pas 10 viteve t’u kujtua Tetova dhe Gostivari

200

lsdm

Kompensimi i dëmit nga përmbytjet, qeveria e Nikolla Gruevskit ka për obligim për të paguar banorët e Tetovës dhe Shipkovicës, ashtu si ata janë të detyruar për të kompensuar qytetarët për kompensimin e ndonjë arsye tjetër, thuhet në reagimin e LSDM-së, pas vizitës së Gruevskit në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, njofton TetovaSot.

“Kjo është detyrë e qeverisë dhe për mosrespektimi i ligjeve duhet te ketë përgjegjësi!

Qeveria e Nikolla Gruevskit 10 vjet nuk i ka zgjidhur problemet themelore të banorëve të këtij rajoni.

Nuk ka gjurmë të ndërtimit të deponisë rajonale për qëllimin e rajonit të Pollogut e cila duhej të përfundonte në vitin 2013”, thuhet në reagimin e LSDM-së.

Comments