“Luftë” te Shpetim Desku: Moj Serbi, murin ta rrëzova [Video]

203

"Luftë" te Shpetim Desku: Moj Serbi, murin ta rrëzova [Video]

Moebel THEMA

Këtë javë një mysafirë të Shpëtim Deskut n’Kosovë Show ishin Vëllezërit Agaj – Zhutat, të cilët sollën një atmosferë të zjarrtë me këngë rapsodike.

Por gjatë emisionit pati edhe të qeshura…

Ndërsa njeri nga vëllezërit tregoi edhe që e adhuron këndimin rap dhe tha që idhull e ka Unikkatilin.

Vëllezërit Agaj i kënduan Ibrahim Rugovës dhe Ramush Haradinajt.

Comments