Dyzet e katër vjeçari maqedonas që jetonte në Gjermani, këtë mëngjes ka vdekur në një aksident në autostradën Beograd – Nish, afër Aleksinac, përderisa ishte duke shkuar për të ndihmuar njerëzit e plagosur në aksidentin e magjistrales së njëjtë, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Tragjedia ku vdiq maqedonasi, paraprihet nga vozitësi i veturës “Peugeot”, po ashtu me targa të Gjermanisë. Ai vozitste nga Nishi në Beograd, në afërsi të pompës së benzinës, ndoshta nga kotja, është përplasur në gardhin e sigurisë.

Maqedonasi që ka vozitur prapa automjetit, “Peugeot”, ka parë aksidentin dhe me nxitim për të ndihmuar. Por, ai ka hasur në veturën “Mercedes” me targa hungareze dhe e ka mbytur në vend.

Në vendin e aksidentit ka dalë policia e trafikut dhe Prokurori publik nga Aleksinac dhe ka bërë inspektimin. Në sajë të ndërhyrjes efektive të policisë së trafikut, janë larguar bllokimet më të mëdha në autostradë nga veturat e aksidentuara.