Mësuesi kërkoi nga nxënësi t’i largonte kufjet nga veshi, më pas filloi kaosi (Video)

139

Në Institutin e Teknologjisë në Rusi, konkretisht në qytetin e Nerjungrit ka ndodhur një incident ku një student ka goditur mësuesin e tij në kokë.

Më pas ai është përjashtuar nga shkolla pas sulmit.

Moebel THEMA

Shkaku i përleshjes së mësuesit dhe nxënësit ishte se djali kishte vendosur kufjet në vesh dhe dëgjonte muzike. Pasi mësuesi kërkoj nga ai t’i largonte kufjet, nuk e dëgjoj, më pas mësuesi tentoi të ia largonte dhe ndeshët me sjelljen e vrazhdë të nxënësit.

Nxënësit e tjerë u ngritën për ta mbrojtur mësuesin duke e ndalur shokun e tyre.

Është zbuluar se personi i njëjtë kishte pasur sjellje problematike edhe më parë ndërsa, ndaj tij kanë filluar procedimet disiplinore. /Lajmi.net/

 

 

Comments