Të ngresh pluhur në mes të Detit!!!

233

 

Moebel THEMA

Jetmir Ajradini

Pasi përfunduan pa sukses propozim ligjet e Lsdm-s për vazhdimin e mandatit të Prokurorisë Speciale dhe Deshmitarët e Mbrojtur, Takozvani Muki na doli me një listë ku i kishte renditur të gjith deputet shqipëtarë që nuk kishin votuar,duke aluduar në mosdëshirën e tyre për zbardhjen e rastit Monstra dhe Sopot? Me siguri ato që kanë votuar dhe ato që nuk kanë votuar do te japin opinionet dhe arsyetimet e tyre (të arsyeshme ose jo). Por Muki ka harruar te pyesi Liderin e tij dhe bashkëpartiakët e tij nga rradhët e Lsdm-s pse nuk kanë votuar dhe patjetër ti nxirrte edhe emrat e tyre,apo ka harruar Muki se më nuk është gazetarë,se tanimë është “çlen na upraven odbor na Sdsm”,ka harruar Muki apo jo nuk e di???Por me siguri nuk harron se tani rrogen ia jep Lsdm-ja e jo Alsat-m ose Shenja. Nuk jamë njohës shum i mirë i qështjeve Juridike,dhe do të pres prononcimin e njerëzve kompetent që të japin më shumë detaje rreth çështjes në fjalë,por duet tju rikujtoj se përpara disa kohesh kur bëheshte fjalë për pastrimin e votuesve “fiktiv” nga listat zgjedhore Bdi dhe Pdsh nuk e përkrahen Zaevin dhe Lsdm-n dhe atëher Muki dhe do tipa të lloit të tyre së bashku me disa “analista” analfabetë të partive jashtaparlamentare u vërsulen me kritika dhe shpifje se kinse nuk e perkrahin sepse nuk kanë si ti manipulojnë zgjedhjet etj etj. Pastaj kur kaloi edhe atë një ligj i modifikuar dhe i përpunuar jo ai fillestarë u pa haptas që nuk bëheshte fjalë për votuesit fiktiv por për votuesit që nuk jetojnë në IJRM,dhe po e njejta “pjellë”Muki dhe analfabetët “analistat” e lartëpërmendur u sulën me etiketime se Bdi don të fshi nga lista votuesit e Diasporës. Mendoj se edhe këtu fshihet diçka e ngjashme…

Comments