Mjedrat e Kosovës përmenden edhe në OKB

514

Kultivimi i mjedrave në Kosovë dhe eksportimi i tyre në vendet perëndimore të Kosovës tashmë ka depërtuar si informacion në gjithë botën.

Përfaqësuesi i Japonisë në OKB i përmendi mjedrat e Kosovës, duke thënë se janë më të mirat, transmeton Koha.net.

“Nuk e di nëse e dini, por mjedrat e Kosovës janë ‘një’ në Europë”, tha ai.

Comments