MOHUESIT E LUFTES ÇLIRIMTARE TË UÇK-SË JANË PLEHËRA ANTIKOMBËTAR

606

Kryespikerja e parlamentit e cila ka shumë përkrahes të flaktë çuditerisht , në ditën e çlirimit të Kosovës nga UÇK -ja dhe Aleatet nuk e përmend fare sakrificen mbinjerezore të Adem Demaçit Shqipërin amë dhe luften e lavdishme çlirimtare të UÇK-së e cila e largoi Jugosllavin nga Kosova .
Tendencat për minimizimin e luftes çlirimtare vinë nga urrejtja tashme e kahemotshme e qyqaereve mjeranave njerezeve me deficit patriotik .
Kjo debilja V.O .dhe askush sot nuk do ishte në ato kolltuqe nuk do ta gëzonin lirinë pa gjakin e derdhur dhe heroizmin e pashoq të UÇK -së .
Që habia të jetë ma e madhe kjo debile ka përkrahes njerez patriot po edhe naiv veç pse hanë molla e shpif gjithë jetën ndaj krereve të luftës
O mjerane edhe ti edhe kushdo duhet ta dije se pa luftë të armatosur pa UÇK -në Serbia ende këtu do ishte këmbëkryq.

Nuk ke kontribu familjarisht ke qenë e re , po u dasht me mesu historine moj debile se liria nuk do vinte me lutje e temena po ajo erdhi veç kur ndodhi lufta e armatosur kunder gjenocidit serbomadh .

Tash duhet te jesh idiot i madh ose shumë pis , me perzi luften çlirimtare , me garen e ndyre politike të pasluftes .
Kush e mohon luften çlirimtare tenton ta njollos atë , janë jashtëqitje të kombit !

Erald Selca

Comments