Thaçi: Liria e Kosovës është rezultat i luftës dhe sakrificës së pashembullt heroike të burrave e grave të vendit tonë

332

Në 21 vjetorin e Çlirimit të Kosovës, presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka thënë se Liria e Kosovës është mbi të gjitha rezultat i luftës dhe sakrificës së pashembullt heroike të burrave e grave të vendit tonë. E në këtë rrugëtim historik ndihma nga aleatët tanë në NATO është e patjetërsueshme.

Më poshtë e gjeni të plotë postimi i Thaçit në Facebook:

 

 

Comments