Në përgjimin e radhës Thaçi e Grabovci koordinohen për bllokimin e reciprocitetit me Serbinë

172

dosja

 Gazeta Online Insajder, në vazhdën e publikimeve të telefonatave të përgjuara sot ka publikuar edhe një bisedë tjetër të bërë mes presidentit të vendit, atëkohë kryeministër, Hashim Thaçit dhe Shefit të Grupit Parlamentar të PDK-së, Adem Grabovcit.

Në këtë bisedë telefonike ata tregojnë se janë kundër një iniciative që e kishte ngritur Lëvizja Vetëvendosje lidhur me reciprocitetit me Serbinë. Gjithashtu Jakup Krasniqit iu referohen si sheqer.

Për më tepër mund ta ndiqni audio – incizimin më poshtë:

Comments