Nuk ua mbush syrin nga jashtë por do t’ju habis kur ta shihni nga brenda (Foto)

422
614905-650-1452676889-34

Projekti i kësaj shtëpie të mahnitshme është bërë nga ateleja Mizuishi Architects në Japoni.

Miniatura prej vetëm 594 metra katrorë është ndërtuar në një pjesë të ngushtë afër rrugës shumë pranë një lumi, transmeton arbresh.info.

Më poshtë keni pamjet e shtëpisë nga brenda dhe do të mahniteni me mënyrën se si është shfrytëzuar hapësira e vogël e saj./arbresh.info.

615355-650-1452676889-0_5a2ce_a381406b_orig

614905-650-1452676889-34

614855-650-1452676889-0_5a2cd_6f704864_orig

615305-650-1452676889-0_5a2d0_d7ded4c3_orig

615155-650-1452676889-0_5a2d1_e9eeaeff_orig

615255-650-1452676889-0_5a2d3_e26248a7_orig

615505-650-1452676889-0_5a2d5_7f2aed43_orig 614655-650-1452676889-0_5a2db_de55d3e2_orig 614705-650-1452676889-0_5a2da_34db7cac_orig 614755-650-1452676889-0_5a2d9_b09b2685_orig-1 614755-650-1452676889-0_5a2d9_b09b2685_orig 614805-650-1452676889-0_5a2dc_aaefe9a7_orig   615055-650-1452676889-0_5a2d8_b6d1f3cf_orig 615105-650-1452676889-0_5a2dd_2f62836f_orig  615205-650-1452676889-0_5a2d7_39cbfd91_orig    615405-650-1452676889-0_5a2d4_606f1f12_orig 615455-650-1452676889-0_5a2d6_c18af0cf_orig

Comments