Opozita e gatshme për koalicion, po spo ja gjejn numrat e celularit njëri tjetrit

159

Moebel THEMA

XHEZAIR SHAQIRI

Z Sela kerkon bashkim te opozites dhe disa her ne medija e cek se jemi per bashkimin e opozites Nje ashtu edhe Besa kohes se fundit ka Shpreh nje gadishmeri te till per bashkimin e opozites kunder te keqes son te perbashket pushtetar eve servil te Vmro Mua Pom duket se keta te opozites o poju vjen turp te kerkojn telefonat njeri tjetrit dhe te fillojn bisedimet per bashkimin e opozites o njeri nga kta perdor vetem fjali ne medija per bashkim saper te manipuluar me oponionin Un kam vendos te ju bej thirje publike Seles dhe Kasamit qe javen e arshme te organizojn nje takim te perbashket me ndermjetsimin tim dhe ta shohim se cili poi pergjigjet takimit o poi hik dhe o te bashkohen ose te denoncohet para antar sis dhe elektoratit fjalë boshi dhe ta vertetojm cili ka bes e cili jo Shpresoj qe te dy palet dote tregohen te matur dhe te gatshem per unifikimin e fitores se arshme inshalla.

Comments