Pengimi i konkurrencës jolojale në turizëm

626

Pengimi i konkurrencës jolojale në turizëm për efekte më të mëdha ekonomike dhe financiare për vendin është tema e pres konferencës që sot do të mbajë Shoqata e hotelierëve dhe turizmit pranë Odës Ekonomike të Maqedonisë.

Siç informojnë nga OKE në pres konferencë  do të marrin pjesë edhe Sllave Siraçevski, zëvendëskrytear i Shoqatës së hotelierëve dhe turizmit pranë Odës Ekonomike të Maqedonisë dhe Asim Megjedoviq, anëtar i Shoqatës së hotelierëve dhe turizmit.

Comments