Përkrahje për PDSH-në nga Ohri (FOTO)

400

Moebel THEMA

14725576_10210968021066719_1422565463144054676_n

Partia Demolratike Shqiptare (PDSH) ne vazhden e takimeve me aktivin e partise, sot pati takime me aktivistet e saj në Resnjë, Manastir dhe Ohër, ku u diskutua per situaten parazgjedhore. Takimi qendror u mbajt në Ohër. Kryetari Thaçi ne fjalen e tije premtoj se shqipetaret pas ketyre zgjedhjeve me fitoren e PDSH-se, do te çlirohen nga represioni ekonomik dhe ai politik.

“Ne do t’i permbahemi platformes politike te PDSH-se dhe ate do ta mbindertojme me dy elemente: Lirimin e shqipetareve nga te gjitha borxhet publike dhe Rishqyrtimin e te gjitha proceseve te montuara politike” – tha Thaçi.

14657375_10210968053587532_506516782497696479_n14732292_10210968021426728_4197559021391208831_n14725576_10210968021066719_1422565463144054676_n14731358_10210968053547531_7802870612456198155_n14708322_10210968245472329_4885703573956959301_n

Comments